Cum poți folosi Jupiter în Taur în beneficiul tău. Astrolog: Șansă și noroc pentru multe zodii

foto pexels
foto pexels

Pe 16 mai, Jupiter își începe tranzitul în Taur. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog financiar, ne-a oferit părerea sa despre modul în care vede acest tranzit. Ești curios să afli ce are de spus?

 

Iată ce ne spune Cătălina!

Jupiter, a cincea planetă de la Soare, parcurge cercul zodiacal în aproximativ 12 ani, petrecând în jur de 1 an în fiecare zodie.

Retrogradează timp de 3,5 luni o dată la 399 de zile. Este planeta gigant a sistemului nostru solar, fiind de 318 ori mai mare decât Pământul.

În astrologie, este asociat cu reușita, învățământul superior, ceea ce se mărește într-un mod onorabil, bogăție, prelați, biserici, șansa, generozitatea, dar și excesele.

Optimismul, oportunitatea, experiențele noi, lărgirea orizonturilor, relațiile cu străinii și cu străinătatea, precum și călătoriile îndepărtate, sunt alte cuvinte cheie care descriu planeta Jupiter.

Se consultă în harta natală pentru a cunoaște șansa nativului și a copiilor săi. Are domiciliul în Săgetător și în Pești, exaltarea în Rac, căderea în Fecioară și în Capricorn și exilul în Gemeni.

Jupiter intră în zodia Taurului pe data de 16 mai 2023, aducând șansă și noroc pentru nativii multor zodii până în data de 25 mai 2024.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel