Cum ne influențează duo-ul Venus-Mercur în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Foto Pexels
Foto Pexels

Mercur este în tranzit în semnul Săgetătorului până pe 7 decembrie, în timp ce Venus tranzitează acest semn până pe 10 decembrie. Iată cum influențează conjuncția de semn ale celor două planete fiecare zodie sau ascendent.

Ce face, de fapt, tranzitul lui Mercur în Săgetător? Ne provoacă să fim mai înțelepți, dar ne face și lupi moraliști. În acest interval, lăsăm deoparte detalile superficiale și ne îndreptăm atenția către planuri mărețe. Până pe 7 decembrie, Mercur aduce lecții importante, pentru fiecare semn al zodiacului.

Venus vorbește despre iubire, feminitate, valori și relații. Pentru că semnul Săgetătorului este intelectal, corect și optimism, Venus amplifică aceste sentimente. Astfel, vom iubi optimismul, de care avem nevoie într-o perioadă tulbure. La fel de importantă este și credința că totul va fi bine, fără să așteptăm dovezi palpabile.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează Săgetătorul în Casa a noua, așa că te implici în numeroase discuții și se remarcă o dorință constantă de a face dreptate. Totuși, se recomandă să-ți alegi luptele mai inteligent, pentru că adevărul tău nu este general valabil. Totuși, până pe 13 decembrie, este o perioadă excelentă pentru acumularea de noi cunoștințe. Venus tranzitează aceeași casă: a noua. Așa că Berbecii vor fi cei mai optimiști. Apare și dragostea pentru studiu sau știință și îți va face plăcere să călătorești. Mai mult, îi înveți pe cei de lângă tine să vadă lucrurile obiectiv. Această planetă îți vine în ajutor și pentru relațiile la distanță.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur și Venus tranzitează Casa a opta. Cu Mercur în Săgetător, o să ai discuții legate de bani cu partenerul și vei pune accent pe cheltuirea lor la comun. Nu te vei lăsa manipulat deloc și vei fi direct în negocieri. Se impune grijă și la neînțelegerile legate de sumele care vin din moșteniri sau alte resurse. Venus vorbește despre resursele pe care le împarți cu un partener și te ajută să rezolvi anumite probleme din intimitate. Poate să încingă și atmosfera din dormitor.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În cazul Gemenilor sau celor cu ascendent în Gemeni, Mercur și Venus tranzitează Casa a șaptea. Mercur în Săgetător o să aducă ceva deranj în relații și în parteneriate. Nu vei ierta niciun derapaj și vei sancționa orice promisiune neîmplinită. Nu suporți nicio minciună din partea partenerului, dar comunicarea se va îmbunătăți. Venus tranzitează casa relațiilor, așa că poți observa că partenerul te tratează mai atent și cu mai multă afecțiune. La fel vei face și tu. Ești singur? O să-ți exprimi disponibilitatea de a intra într-o relație. Este o perioadă optimă pentru negocieri sau noi parteneriate.

Continuarea pentru celelalte zodii, pe astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel