Cum îl descrie Ion Iliescu pe Dumitru Sechelariu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sâmbătă, că Dumitru Sechelariu a fost un om care a marcat aceşti ani printr-o prezenţă vie şi apreciată de cetăţeni, el exprimându-şi regretul că acesta a încetat din viaţă.

„Ştiam că stătea rău cu sănătatea şi că a plecat din ţară. Îmi pare foarte rău că a încetat din viaţă. Deci, ne părăseşte un om care a marcat aceşti ani printr-o prezenţă vie şi apreciată de cetăţeni”, a spus Iliescu pentru Mediafax.

El a precizat că Sechelariu a fost un om apreciat în Bacău, fiind reprezentatul unei categorii importante de oameni care credeau în el şi care i-au acordat mandatul lor. „Nu am avut legături nemijlocite, dar l-am apreciat pentru că a fost un om activ în Bacău. Era deja o persoanalitate, lumea îl apreciase, a fost ales şi a fost un reprezentat al unei categorii importante de oameni care credeau în el şi care i-au acordat mandatul lor. Şi în viaţa economică s-a manifestat ca un om activ”, a mai spus Iliescu. Citește și: Dumitru Sechelariu a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel