Urmărește emisiunea live


CSM. Daniel Carpo si Livinai Tuicakau completeaza lotul Tigrilor

Echipa de rugby de la CSM București a reușit încă două transferuri pentru acest sezon.

Internationalul roman Daniel Carpo se alatura echipei CSM Bucuresti din acest an. In varsta de 32 de ani, Daniel evolueaza pe postul de inchizator, transferandu-se la echipa din capitala dupa experienta avuta in Anglia in ultimii doi ani.

"Sunt bucuros sa ma intorc acasa. In Anglia am avut o experienta foarte buna insa nicaieri nu este ca acasa. Am decis sa ma alatur CSM Bucuresti pentru ca m-am convins ca este un colectiv profesionist, un staff cu mare experienta si jucatori de calitate", a declarat Daniel Carpo, aflat in cantonament la Cheile Gradistei alaturi de Tigri.

Carpo are peste 50 de selectii la echipa nationala a Romaniei, debutand in 2007, la Bucuresti, intr-un meci contra Italiei A.

Livinai Tuicakau este cealalta achizitie a tigrilor, jucator originar din Fiji. Livinai este un jucator polivalent, el putand evolua fie mijlocas la deschidere, fundas sau aripa.

[citeste si]

La doar 22 de ani, Livinai are deja experienta turneelor internationale, facand parte din lotul U20 al echipei din Fiji la Cupa Mondiala de Juniori in 2014, iar in 2012 jucand in echipa scoala U19 impotriva reprezentantei Australiei.

In 2016, Livinai a facut parte din reprezentativa Northland Development XV din Noua Zeelanda, de unde a ales sa se alature echipei CSM Bucuresti.

"Ma bucur sa ma aflu aici, pentru mine este o provocare si sper sa ajut echipa cat pot de bine. Imi doresc sa avem rezultate bune si sa obtinem cat mai multe trofee. Atmosfera este una foarte placuta, m-am integrat rapid si ma inteleg bine cu colegii" a spus Livinai, aflat de asemenea in cantonament la Cheile Gradistei alaturi de coechipieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel