CSM Bucureşti, prezentare echipament pentru noul sezon

CSM București, handbal feminin. foto: csmbucuresti.ro
CSM București, handbal feminin. foto: csmbucuresti.ro

Componentele echipei feminine de handbal CSM Bucureşti, campioana en titre a României, au participat vineri la şedinţa foto oficială, în cadrul căreia au fost imortalizate cu noul echipament de joc pentru sezonul 2018-2019.

După un cantonament în Muntengru şi două meciuri de verificare câştigate împotriva celor de la Buducnost, elevele lui Magnus Johansson au revenit în ţară şi sunt în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul joc oficial, împotriva formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea, care le poate aduce şi primul trofeu: Supercupa României. Întâlnirea dintre CSM Bucureşti şi HCM Râmnicu Vâlcea va avea loc pe 25 august, la Sala Polivalentă din Capitală.

Până la întâlnirea de săptămâna viitoare, jucătoarele şi staff-ul de la CSM Bucureşti au avut parte de câteva ore de relaxare, în cadrul unei şedinţe foto în care 'tigroaicele' şi-au făcut apariţia cu noul echipament. 'Şedinţa foto e relaxantă, de acest lucru aveam şi nevoie, mai ales că ne aşteaptă un antrenament după-amiază. Suntem o echipă nouă, o luăm de la capăt, totul e diferit, sunt mai multe handbaliste balcanice, mai pe stilul nostru. Suntem destul de acomodate cu jucătoarele noi, aşteptăm să se lege relaţiile de joc. Cantonamentul din Muntenegru a fost binevenit, am avut timp pentru team-building, am vorbit mai mult, ne-am cunoscut mai bine', a declarat Iulia Curea, extrema echipei CSM Bucureşti.

Suntem gata pentru Supercupă

'Dacă n-am jucat finala mare a Ligii Campionilor sezonul trecut, înseamnă că trebuie să îmbunătăţim totul. Avem nevoie de o apărare bună, de mentalitate puternică. Ştiu că suntem capabile sută la sută, trebuie să formăm un tot unitar, să fim o echipă. Fetele noi sunt disperate să joace finala Ligii şi să o câştige. Ne dorim să începem sezonul cu dreptul, să câştigăm primul meci oficial acasă, în faţa publicului nostru, ne dorim Supercupa', a adăugat Iulia Curea. 'Echipa este bună, atmosfera plăcută, iar jucătoarele noi s-au integrat perfect în echipă. Vom vedea când începem meciurile dacă suntem mai puternice decât sezonul trecut. Ne-am pregătit mai mult fizic în această perioadă, nu am făcut mult tactic, dar mai avem timp. Suntem gata pentru Supercupă. Vom juca rapid, aşa cum e sistemul scandinav', spus la rândul ei Jelena Grubisic, portăriţa lui CSM Bucureşti.

Ne aşteaptă un campionat lung

Antrenorul secund Adrian Vasile este mulţumit, la rândul său, de modul în care au decurs pregătirile pentru noul sezon.

'Jucătoarele noi se integrează rapid, pare că ne-am antrenat de mult mai mult timp împreună. Şcoala balcanică face ca relaţiile de joc să se lege mai repede. Fetele se cunosc, au jucat împreună la alte echipe. Ne aşteaptă un campionat lung, este ca un maraton, tot ce contează va fi luna mai, aşa că vom lua totul treptat. O să vedeţi mai mult spirit de luptă decât în sezonul precedent, asta este o mare caracteristică a balcanicelor, fetele vor lupta enorm', a precizat Adrian Vasile.

Vezi și: Simona Halep, echipament. Surpriza pregătită de Nike


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel