Urmărește emisiunea live


CSM Bucureşti-Gyor. Isabelle Gullden, explicaţii pentru înfrângere

Isabelle Gullden (CSM Bucureşti) a opinat după eşecul cu Gyori Audi ETO KC (20-26) din semifinalele Final4-ului Ligii Campionilor la handbal feminin, că echipa a suferit mai ales în atac, unde a lipsit o cursivitate a jocului.

Gullden a marcat un singur gol şi a fost departe de forma ei obişnuită, nereuşind să imprime viteză mai mare acţiunilor noastre de atac şi nici nu şi-a luat responsabilitatea de a trage mai des şi eficient la poartă, aşa cum a făcut-o cu mare succes adversara ei directă, norvegianca Stine Oftedal, autoare a 5 goluri.

Ele au jucat foarte tare în apărare, noi nu am avut cursivitate în atac. Am început prost meciul, dar la jumătatea reprizei eram acolo. Eram conduse cu un gol. Dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am jucat cursiv, ne-a fost greu să marcăm, când driblezi, când sari, şi asta e. Am egalat apoi în repriza secundă, am crezut că vom intra în avantaj după golul uimitor al Amandei Kurtovic, dar a apărut un moment de black-out. Am încercat să continuăm, să ne descurcăm, dar ele au jucat foarte bine, corect, direct pe poartă. Au jucat ceea ce le-a spus Ambros Martin şi nu putea fi decât bine pentru ele, a declarat Gullden, care va părăsi CSM Bucureşti la finalul acestui sezon.

CSM Bucureşti va juca duminică pentru medaliile de bronz cu învinsa din semifinala Vardar HC - Rostov pe Don. Meciul pentru locul al treilea va avea loc duminică, de la ora 16,15. În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar în 2017 a obţinut medaliile de bronz

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel