CSM București. Cristina Neagu, după meciul cu Gyor: E prima oară când simt asta

CSM București a început excelent anul 2018 în Liga Campionilor. Gyor, campioana Europei, a fost îngenuncheată prima dată la București, abia la a patra partidă.

"A fost un pic de presiune pentru că în afară de finala Ligii Campionilor, din 2016, CSM nu câștigase niciun meci cu Gyor. Pierduse de două ori și pe teren propriu...", a declarat Cristina Neagu.

"Una peste alta, cred că am făcut un meci foarte bun, am avut o apărare bună, am primit doar 22 de goluri, asta a fost cheia din punctul meu de vedere. Nu e puțin lucru să bați Gyorul la 6 goluri. Acum însă, nu trebuie să facem mare caz, e doar primul joc din această grupă și trebuie să o luăm pas cu pas", a adăugat vedeta CSM-ului, scrie GSP.

[citeste si]

Interul stânga a marcat de 7 ori, dar nu ea a fost principala marcatoare. "Toate fetele și-au făcut treaba. Așa se întâmplă când ai jucătoare bune în lot. Fetele din apărare au dus o muncă titanică, cele care au stat pe bancă ne-au încurajat. E foarte important să ne simțim ca o echipă. Și pot să spun că, de când am venit la București, e prima dată când am simțit cu adevărat că suntem echipă", a declarat Neagu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel