Criza afectează numărul româncelor siliconate

Potrivit unor statistici făcute de americani, România este codașă la numărul operațiilor de mărire a sânilor, în pofida faptului că tot mai multe vedete apelează la ajutorul medicilor esteticieni. În 2012, 3.000 de românce au apelat la intervenții de implant mamar, însă, medicii spun că numărul amatoarelor este în scădere, din cauza crizei.

Cele mai multe românce care apelează la operațiile de înfrumusețare aleg, în special,  implanturile cu silicoane, intervenţiile la nivelul nasului şi cele de remodelare corporală, scrie rtv.net.

Pentru o mărire de sâni, o femeie trebuie să scoată din buzunar între 1.200 şi 5.500 de euro, vedetele fiind cele mai fidele cliente ale unei astfel de intervenții chirurgicale.

Motivul pentru care numărul româncelor care apelează la operațiile estetice scade este criza, consideră chirurgii esteticieni.

"S-a schimbat tipul de tratamente pentru care vin la clinica. Nu-şi mai fac trei intervenţii într-una, nu mai vin pentru 5-6 injecţii deodată", a declarat Adina Alberts, medic estetician.

Deea Maxer a ajuns la bisturiu după ce a alăptat. Acum este foarte mândră de bustul ei.

"Mi-am dat seama că sânii mei nu-şi vor reveni la forma iniţială, pentru că au suferit nişte modificări. Au fost 3 operaţii într-una", a spus Deea Maxer.

Şi fostul manechin Elena Hueanu a ales să îşi mărească sânii. A făcut-o mai mult din curiozitate, pentru că în timpul carierei nu a avut voie să apeleze la operaţiile estetice. Acum este însărcinată, iar după ce va naşte implanturile nu o vor împiedica să alăpteze.

Deși, anul trecut, 3.000 de românce și-au mărit sânii, numărul este mic, comparativ cu  America, unde peste 300.000 de femei apelează anual la ajutorul chirurgilor esteticieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel