Cristina Vărzaru, un nou contract în handbalul românesc

Cristina Vărzaru, fostă componentă a echipei naţionale de handbal feminin, lucrează de la 1 ianuarie în cadrul Federaţiei Române de Handbal în postul de secretar general adjunct.

Primul lucru cu care s-a pus la punct a fost învăţarea regulamentelor.

Sunt secretar general adjunct la FRH din momentul în care mi-am încheiat contractul de antrenor coordonator la CSM Bucureşti, adică de la 1 ianuarie. Este un drum nou, în administraţie, altceva decât am făcut până acum şi la modul cel mai sincer, tot ce am făcut până acum şi continui să fac este să învăţ regulamentele, să-mi dau seama care sunt lucrurile bune, hibele, ce anume ar trebui schimbat şi ce ar trebui menţinut pentru viitor, a declarat Vărzaru, prezentă la încheierea unui parteneriat al federaţiei.

Trecerea de la postura de jucătoare la un post în administraţie nu a presupus un drum sinuos, pentru că problemele din acest sport îi erau deja cunoscute.

Nu m-a frapat nimic, ştiam că va fi un drum greu prin prisma noutăţii lui, şi sigur toate responsabilităţile care vin cu acest post. Problemele din teritoriu mai mult sau mai puţin le cunosc pentru că sunt în sistem de atâta timp. Rămâne să schimbăm lucrurile care au început să fie schimbate şi să le schimbăm pe cele care nu au fost schimbate. Mi-am dorit foarte mult să fiu antrenor, nu pot spune că am renunţat total la gândul ăsta. În momentul în care am terminat acum 6 luni contractul de jucător nu m-am simţit în situaţia în care să plec din Bucureşti, pentru că asta ar fi însemnat o carieră de antrenor. Nu sunt în punctul în care să mă apuc să fac din nou sacrificiile pe care le cere calitatea de antrenor, cam aceleaşi care le cere şi calitatea de jucător, să tot pleci prin alte locuri, unde cineva te doreşte, crede în tine şi în planul tău. Ca atare am rămas în Bucureşti, în primă instanţă ca antrenor coordonator la sectorul de juniori mari ai CSM-ului, iar de la 1 ianuarie la federaţie, pentru că dl Dedu a venit pentru a treia oară în ultimii doi ani cu o ofertă, iar de data asta mi s-a părut momentul potrivit şi jobul potrivit să spun da unui job în administraţie, a precizat Cristina Vărzaru, care a câştigat Liga Campionilor de trei ori cu Viborg şi în 2016 cu CSM Bucureşti.

Victoria cu Gyor a descătuşat echipa

Fosta extremă urmăreşte în continuare meciurile echipei CSM Bucureşti şi crede că victoria cu Gyor a descătuşat echipa.

[citeste si]

Mă uit în continuare la toate meciurile pe care le pot vedea, live sau la televizor. Cred că au început foarte bine această grupă principală, cu un meci extraordinar împotriva Gyorului, un meci care a dat foarte multă încredere în forţele proprii. Mi s-a părut cel mai bun meci al CSM-ului din vară încoace. Meciul din Danemarca s-a jucat constant bine şi s-au gestionat bine momentele cheie ale jocului. CSM este într-o situaţie foarte bună pe care şi-a creat-o şi sper ca în meciul cu Rostov să-şi consolideze poziţia şi să ia o opţiune importantă în ce priveşte clasarea între primele două locuri în grupă în aşa fel încât meciul eliminator să le aducă un adversar mai facil. În Final Four, cine a ajuns să joace îşi poate da seama că forma de moment în primul meci este cea mai importantă şi orice se poate întâmpla. Final Four nu îţi poate da certitudinea că vei câştiga, sunt cele mai bune dintre cele mai bune şi orice se poate întâmpla, a declarat Cristina Vărzaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel