Cristiana Anghel a ieşit din spital, după 70 de zile de greva foamei

Cristina-Anghel
Cristina-Anghel

Cristana Anghel, învăţătoarea din Caracal care a stat 70 de zile în greva foamei în semn de protest faţă de neaplicarea Legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptate în 2008, a fost externată de la Institutul de Boli de Nutriţie Prof.dr. Paulescu din Bucureşti.

La ieşirea din clinică, Cristiana Anghel a spus că are în jur de 46-47 de kilograme şi că, în perioada următoare, ar trebui să înceapă realimentarea pentru că în spital a introdus doar trei alimente, între care salata de varză.

"Ar trebui să reintroduc proteinele şi îmi este foarte greu. Ajung acasă şi va trebui să am voinţă să nu îmi bag dinţii în tot ce văd şi tot ce poftesc", a spus învăţătoarea.

Ea a precizat că, cel mai probabil, se va întoarce la catedră începând cu semestrul viitor.

Cristiana Anghel susţine că este o chestiune aparentă faptul că prin protestul ei nu s-a rezolvat sau nu s-a întâmplat nimic cu situaţia cadrelor didactice din România.

Învăţătoarea a menţionat că, în următoarele 2-3 zile, va mai rămâne la Bucureşti, pentru a putea trece pe la televiziunile care în perioada în care a făcut greva foamei au susţinut-o, după care va merge acasă, la Caracal.

Citeşte şi:

Învăţătoarea Cristina Anghel a renunţat la greva foamei – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel