Sima se hazardează în declarații și amintește despre legături cu SRI

coldea
coldea

Fugarul Cristian Sima a continuat dezvăluirile despre presupusele legături cu cercurile înalte din politică, dar ci cu cele din cadrul serviciilor secrete, amintind despre o vizită la SRI în prezența lui Florian Coldea, prim-adjunctul directorului serviciului secret.

[caption id="attachment_241945" align="alignleft" width="310"] Florian Coldea[/caption]

Cristian Sima susține, într-un interviu acordat jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV, că la un moment dat le-a prezentat celor de la SRI ce crede el despre datoriile suverane, dar spune că nu crede că aceștia ar fi priceput ceva.

"Am cunoscut multa lume. Am fost și la SRI cu Dăianu, Predoiu, Coldea (prim-adjunctul directorului SRI, n.r.), pentru a expune ce cred eu despre datoriile suverame. Am spus că euro va dispărea, mai devreme sau mai târziu. Cred că cei de la SRI nu au priceput, cred că au spus că vorbesc prostii", a spus Sima.

Sima s-a lamentat apoi spunând că dacă ar fi vorbit mai puţin şi nu ar fi relatat discuţiile avute cu Hrebenciuc şi Predoiu, nu ar mai fi fost căutat de nimeni.

 "Eu vorbesc prea mult. Dacă aş vorbi puţin, dacă nu aş fi relatat discuţiile cu Hrebenciuc şi cu Predoiu, pesemne că azi nu m-ar mai căuta nimeni. Totul era bine, atâta timp cât nu spui. Lucrurile astea trebuie făcute în culise", a precizat Sima.

Despre Florian Coldea se spune că este omul lui Traian Băsescu din SRI, aceste fiind numit prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, la data de 27 iulie 2005, când avea gradul de maior, prin Decret semnat de preşedintele României. Ulterior, a fost avansat, ajungând ca, în anul 2008, să primească gradul de general de brigadă. Pe 23 martie 2012, Coldea a fost avansat de preşedintele Traian Băsescu la gradul de general-maior. Prim-adjunctul directorului SRI a intrat în atenţia presei în anul 2005, cu ocazia răpirii celor trei ziarişti români în Irak

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel