Cristian Cioacă rămâne în arest. Decizia este definitivă

CristianCioaca
CristianCioaca

Curtea de Apel Piteşti a luat o decizie definitivă pe 8 martie. A respins recursul formulat de Cristian Cioacă ca urmare a deciziei Tribunalului Argeş de menţinere a măsurii arestării preventive

În sala de judecată, poliţistul a cerut magistraţilor să fie judecat în libertate, întrucât, până în momentul în care a fost arestat preventiv, s-a prezentat la toate termenele în instanţă, dar şi la Poliţie şi în faţa procurorilor pentru anchetă, iar profesional a avut o caieră fără reproşuri.

 El a susţinut, de asemenea, că fiul său are nevoie de îngrijire.

 "Dumneavoastră sunteţi ca şi dumnezeii mei", a încheiat Cristian Cioacă pledoaria în faţa celor trei judecători.

Pe 4 martie, Tribunalul Argeş a respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de Cristian Cioacă la primul termen al procesului în care este judecat pentru uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu. Avocata Maria Vasii a facut recurs la decizia Tribunalului Argeş, iar pe 8 martie urma să se decidă dacă Cioacă va sau nu eliberat.

Tribunalul Argeş a mai decis să solicite Judecătoriei Piteşti să desemneze un curator special pentru Patrick Cioacă, copilul poliţistului Cristian Cioacă şi al Elodiei Ghinescu, care să-l reprezinte în procesul penal în care tatăl său este judecat pentru omor calificat şi profanare de morminte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel