Craniu şi oase umane găsite într-un tomberon la Braşov

craniu brasov
craniu brasov

Un craniu uman şi câteva oase au fost găsite, luni seară, într-un tomberon din municipiul Braşov, de către doi oameni fără adăpost care căutau resturi prin gunoaie.

Poliţiştii de la Secţia 5 Braşov au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 18.30, de către doi bărbaţi care au anunţat că la un punct de colectare a gunoiului menajer de pe strada Neptun din municipiul Braşov au găsit un craniu uman, transmite Mediafax.

„Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au găsit, lângă o pubelă de gunoi, un craniu care pare a fi de natură umană, fără urme de ţesuturi şi care nu prezintă urme vizibile de violenţă, iar lângă craniu, într-o pungă din plastic, au fost descoperite cinci oase care par a fi de natură umană, fără urme de ţesuturi“, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Craniul şi oasele au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru expertiză.

„Despre cele constatate a fost informat procurorul de serviciu şi medicul legist, iar cercetările continuă pentru soluţionarea acestui caz“, a mai spus reprezentantul IPJ Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel