Cozmin Guşă: Faptele lui Liviu Dragnea reclamă să fie arestat până la primăvară

Cozmin Guşă a declarat miercuri într-o emisiune că, din "ce a văzut" în dosarul legat de alocarea de către CJ Teleorman unor contracte de infrastructură către Teldrum, este "imperios necesar" ca Liviu Dragnea să fie arestat "până la primăvară".

În cadrul emisiunii lui Robert  Turcescu de la B1 TV, la care mai era invitat și senatorul Dan Șova, Cozmin Gușă a comentat cercetarea de către DNA Cluj a vicepreşedintelui CJ şi a primarului Sorin Apostu. "Eu cred că ce e cu dl Bica, ce e cu dl Apostu, din nefericire, este numai de natură penală. Noi susţinem că este, mai ales în Ardeal şi cu precădere pe zona Clujului, este vorba de o mafie infracţională. Este normal ca ea să facă din PDL, pentru că PDL e partidul care are acces la resurse. Membrii PSD nu pot semna pe nimic. În afară de câţiva preşedinţi de Consiliu Judeţean, n-are niciunul putere să semneze. Deci nu au resurse la dispoziţie, resursele sunt la PDL", a spus Şova, moment în care moderatorul a amintit de ancheta CE privind folosirea unor fonduri europene pentru drumuri de către CJ Teleorman prin contracte acordate de către Liviu Dragnea.

"E bine că aţi ridicat problema dlui Dragnea, mai ales că e bine să ştiţi că dl Dragnea are un administrator public la Teleorman. Şi domnia sa nu prea are legătură nici cu ce şi-a dorit dna Udrea, nici cu ce şi-au dorit alţii, în sensul că nici nu dă contracte, nici nu...", a spus Şova. În acel moment a intervenit Cozmin Guşă, ironic: "E un om cinstit. Neîdoielnic, Dragnea e un om cinstit!". Apoi Guşă a spus că Dragnea va fi arestat până în această primăvară. " Eu îl rog pe Dorin Brutaru, care este producătorul tău, să păstreze această înregistrare cu Dan Şova pentru momentul în care Liviu Dragnea va fi arestat, până în această primăvară. Să vedem atunci cum se va explica", i-a spus Guşă lui Robert Turcescu.

Jurnalistul l-a întrebat apoi pe Guşă: "arestat?". "Aşa cred eu. Faptele lui Liviu Dragnea reclamă să fie arestat. După părerea mea!", a replicat Guşă.

Dan Şova a intervenit şi el întrebându-l pe Guşă pe ce îşi bazează afirmaţia. "Pe fapte, pe ce am văzut în dosarul ăla (...) După părerea mea de neavocat şi de nejurist, de analist modest, după faptele pe care le-am văzut şi după profitul acelei firme Teldrum, nejustificat şi în corelaţie cu toţi baronii ăştia infractori din România, cred imperios necesar că ar trebui să fie arestat dl Dragnea", i-a răspuns Guşă.

Şova a întrebat apoi: "Care este legătura în dl Dragnea şi Teldrum? E acţionar la Teldrum?", Guşă răspunzând afirmativ. "Sută la sută. Dl Dragnea, prin interpuşii săi, deţine Teldrum. Îl rog să mă dea în judecată, dacă are dovezi, să spună că nu este aşa", a continuat Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel