EXCLUSIV  Cozmin Gușă: Victor Ponta un pârâcios. Noul partid, mijloc de negociere pentru soarta personală

Consultantul politic Cozmin Gușă îl face pârâcios pe fostul premier Victor Ponta. El consideră că implicarea în Pro România are doar un scop personal, Victor Ponta își negociază soarta sa, subliniind că nici Traian Băsescu, cu toate resursele lui nu a avut un mare succes.   

”Demersul lor este anevoios și, după părerea mea, nu o să aibă șanse de succes. Ceva o să facă în a aduna câțiva parlamentari, dar asta în niciun caz nu o să le dea o alonjă electorală. Altfel, e evident că scopul pentru care a fost creat este să încerce să subțieze zestrea parlamentară a majorității actuale.” a spus Cozmin Gușă.

Victor Ponta, ”un pârâcios” 

Consultantul politic a afirmat, ”pentru cunoscători”, că sunt cam multe grade pe unul dintre cei care inițiază partidul. Pentru marele public, el afirmă că ”atitudinea asta de pârâcios a lui Victor Ponta, pe care o adoptă în relația cu fostul prieten și coleg, Dragnea, respectiv cu alții din partid nu e ceva care să fie aplaudat chiar de către electoralul clasic al lui Ponta. Cred că este un proiect făcut pe repede înainte, din dorința de a negocia ceva legat de soarta personală, în primul rând a lui Victor Ponta, dar poate și a altora din jurul lui. Ca la începutul oricărui proiect politic din România, le doresc succes”. 

[citeste si]

Cozmin Gușă a precizat că Victor Ponta nu mai generează încredere printre aleșii locali: ”felul lui de a se comporta și această atitudine de pârâcios nu-l mai recomandă”. 

Băsescu, inspirația lui Ponta? 

”Victor Ponta urmează modelul lui Băsescu, care l-a și inspirat de-a lungul carierei, care, brusc, din președintele României a devenit opozantul de serviciu. Am văzut că, cu chiu, cu vai, cu tot talentul lui Băsescu și cu toate resursele lui, abia dacă a trecut pragul Parlamentului. Ponta e mai puțin talentat decât Băsescu și are mai puține resurse la dispoziție, pare că e un joc personal al său și nu foarte determinat.” a precizat consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel