Cove testează cât de bine se cunosc cuplurile, la Kanal D

cove
cove

Cove revine în curând cu un nou show la Kanal D, în urma căruia, săptâmânal, cel mai unit și descurcăreț cuplu va pleca acasă cu o mașină de la emisiunea “Jumătatea mea știe”.

Gabriel Coveseanu va testa, în fiecare săptămână, patru cupluri, pentru a vedea cât de bine se cunosc partenerii, dacă sunt spontani, în ce fel se susțin unul pe celălalt și dacă nu dau înapoi de la cele mai trăznite probe.

Universul casnic se va transforma într-un adevărat teren de joacă, în care partenerii de viață, căsătoriți sau nu, sunt invitați să demonstreze că își cunosc reciproc limitele și colaborează pentru a fi cei mai buni în competiție. Cuplul cel mai merituos va pleca acasă cu o mașină, după ce va participa la show-ul incendiar, “Jumătatea mea știe”, care va debuta în curând la Kanal D.

“Este un concurs, înainte de toate, miza este foarte mare, în fiecare săptămână o pereche câștigătoare pleacă acasă cu o mașină. Dincolo de competiție, e distracție maximă, de la aruncatul mingiilor în cuva mașinii de spălat, la tăiatul legumelor cu viteza fulgerului sau la consumatul alimentelor mai iute ca gândul. E nevoie de concentrare, determinare și susținere maximă din partea partenerului”, a declarat Cove.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel