EXCLUSIV  Costel, aplaudat în picioare de 4.000 de oameni. Stand-up cu mesaj: ”Dacă nu, doar f***ți lumea!”

Roxana Neagu / 11 noi 2018 / 10:36 Salveaza PDF Comentarii
Sursă foto: Facebook Costel
Descriere foto: Sursă foto: Facebook Costel

”Faceți școală ca să faceți copii, dacă nu, doar f**eți lumea”. 

Sau stand-up cu mesaj, unul pe care o să-l înțelegi în întregime după ce-l ascultați pe Costel.

Nu-l știam pe Costel, dar, acum, că l-am văzut pe scena de la Sala Palatului, mi-am dat seama că este un perfecționist. Aparența relaxată de stand-up este demascată de aranjamentele pentru a fi un ”show la înălțime”. De asemenea, glumele sale trădează o persoană analitică. 

În ciuda unor momente tipice stand-up-ului de cafenea, mesajul său a fost îndelung aplaudat de o sală de 4.000 de oameni. Bun actor Costel, cu vocea, mimica, ton bine dozate, nu știu cum a reușit, timp de o oră și ceva, de unul singur, să ne țină pe scaune și la sfârșit să ne facă să-l aplaudăm. M-am gândit că e o tehnică tipic actoricească bine calculată. El știe ce a fost, nu știu dacă se aștepta, dacă i s-a mai întâmplat, dar a fost neașteptată și pentru mine reacția de final. Pe alocuri, nu mi-a plăcut, nu mi-au plăcut toți băieții invitați în show-ul său să facă stand-up. Unele glume au fost genul acela de glume la care doar te uiți și nu-ți lasă nicio reacție decât privirea aia ironică de ”ce glumeț”. 

Chiar și așa, am stat cam două ore și jumătate la un show de stand-up care, la sfârșit, m-a făcut să aplaud alături de toți ceilalți spectatori. De toate vârstele. 

Încă stau și mă întreb când atât criticatul stand-up a ajuns pe placul tuturor și a unit de la copiii de liceu, la bătrânii noștri bunici și i-a făcut să placă același lucru, deși generațiile sunt atât de diferite în obiceiuri, gusturi, plăceri. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84