Corina Crețu a decis să se mărite

corina_cretu
corina_cretu

Europarlamentarul PSD și fostul purtător de cuvânt al lui Ion Iliescu, Corina Crețu, a decis să se căsătorească în noiembrie. Viitorul soț al Corinei Crețu este Ovidiu Rogoz, un om de afaceri și manager al unei firme româno-franceze. Nașul viitorului cuplu va fi un  preot din Capitală.

Europarlamentarul PSD Corina Creţu, purtătoarea de cuvânt a fostului preşedinte Ion Iliescu, va spune “DA” în faţa ofiţerului stării civile în luna noiembrie, anunță libertatea.ro..

Corina Crețu îşi va uni destinul cu cel al lui Ovidiu Rogoz, un om de afaceri şi manager al unei firme româno-franceze al cărei domeniu de activitate se află în zona industrială şi electrică. Relaţia dintre Corina şi Ovidiu durează de mai bine de doi ani, timp în care cei doi au reuşit să se cunoască reciproc şi să hotărască să formeze un cuplu.

 “Am fost foarte mulţi ani prinsă de profesie şi cu cât înaintezi în vârstă îţi dai seama că totuşi, oricât succes ai avea, când te întorci acasă eşti singur şi nu e bine. Mai ales dacă găseşti pe cineva cu care să te înţelegi... dacă ai o relaţie”, a declarat  Corina Crețu.

Cei doi se vor căsători în 10 noiembrie, iar Corina l-a ales ca naş pe părintele Iordache, preot la Biserica Sfântul Spiridon Vechi, cel care îi este şi duhovnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel