Consumator de etnobotanice, găsit mort în locuinţa sa din Suceava. VIDEO

morti
morti

La 29 de ani, viața i-a fost curmată de consumul de etnobotanice. Tânărul sucevean a fost găsit mort în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa. Anchetatorii spun că acesta a murit intoxicat cu o substanţă necunoscută. În jurul cadavrului au fost găsite pliculeţe cu diferite substanţe.

Tânărul era cunoscut în cartier ca dealer de etnobotanice şi pe la locuinţa lui se perindau numeroşi indivizi. Vecinii spun însă că nu ştiau cu ce se ocupă tânărul. Poliţiştii au adunat însă probe care demonstrează că moartea tânărului este legată de consumul de etnobotanice.

Poliţiştii au ridicat de la domiciliul tânărului mai multe plicuri cu substanţe dubioase, precum şi calculatorul. În următoarele zile, specialiştii vor face necropsia şi vor analiza substanţele găsite în casa victimei.

"În urma efectuării cercetării la faţa locului nu au fost identificate pe cadavrul tânărului urme de violenţă, totodată, în aparatment au fost identificate mai multe pliculeţe cu substanţe necunoscute", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel