Constantin Roibu a demisionat de la şefia Consiliului de Administraţie al Oltchim

Constantin-Roibu
Constantin-Roibu

Constantin Roibu a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al combinatului chimic Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Roibu va rămâne în funcţia de director general al companiei, dar şi membru în consiliu.

"Voi rămâne director general la Oltchim şi membru în Consiliul de Administraţie. De săptămâna viitoare nu voi mai fi preşedinte al Consiliului de Administraţie, ca urmare a ordinului emis de Ministerul Economiei, prin care, în cazul companiilor cu capital majoritar de stat, al căror acţionar majoritar este Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, directorul general nu poate ocupa şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie", a afirmat Constantin Roibu.

Constantin Roibu este cel mai longeviv director al unei companii de stat din România şi se află la conducerea combinatului Oltchim de peste 20 de ani.

Oltchim  este cea mai importantă unitate din industria petrochimică din România, lider în Europa Centrală şi de Est la PVC, sodă caustică, polioli şi plastifianţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel