Constănţean mort, după ce a fost strivit de un rezervor de combustibil

ambulanta
ambulanta

Joi după-amiaza a avut loc un accident de muncă mortal la Oil Terminal. Un bărbat de 46 de ani a murit strivit de un rezervor de combustibil pe care îl dezmembra, informează Observator de Constanţa.

Autor: Adi Stroescu

ambulantaAdjunctul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Constanţa, Mariana Becheanu, a precizat ca George Rusescu, de 46 de ani, din Constanţa, era angajat la SC Arizar Metal Com SRL, o firmă subcontractoare a SC Oil Terminal, care executa lucrări pe strada Justiţiei din Constanţa. Incidentul s-a petrecut într-un parc de rezervoare de produs petrolier care nu mai erau folosite şi urmau a fi dezmembrate şi duse la centrele de colectare a fierului vechi. Inspectorii de muncă din Constanta au declanşat o anchetă şi spun că metoda de dezmembrare a rezervorului este ciudată.

Din primele declaraţii luate de la muncitori, se pare că din acesta era tăiată o fâşie metalică dintr-o parte a rezervorului, apoi se trecea la partea opusa pentru a se echilibra recipientul. Specialiştii urmează să verifice dacă procedura folosită este cea corectă. În acelaşi timp, politiştii constanţeni au alta variantă cum că victima a intrat în bazin pentru a-l tăia bucăţi, însă rezervorul s-a dezechilibrat şi a căzut peste el, iar bărbatul a murit pe loc.

Citeşte şi: Accident de muncă la mina Peşteana Nord. Un miner a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel