Consiliul Național PNL. Iohannis, gest identic cu Dragnea - video

Scutaru Cristina / 04 aug 2018 / 13:29 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a făcut sâmbătă, la Consiliul Național al PNL, un gest care a amintit de gestul lui Liviu Dragnea de la cel mai recent Congres PSD.

"Și acum la final, dragii mei, a mai rămas un singur lucru de lămurit. Eu mă implic, mă lupt, pentru o Românie puternică, pentru o Românie europeană, pentru o Românie prosperă. Și vă întreb: sunteți alături de mine în această luptă? Sunteți alături de mine în această luptă?", a întrebat Klaus Iohannis, moment în care s-au auzit ropote de aplauze și un răspuns pozitiv din partea întregii săli.

"Mulțumesc! Fiți puternici!", a adăugat președintele.

 

Un lucru similar s-a întâmplat și la Congresul PSD.

Liviu Dragnea i-a întrebat pe social-democrați la finalul discursului susținut în cadrul Congresului extraordinar al formațiunii, organizat la Sala Palatului, dacă își doresc ca el să fie în continuare la șefia PSD.

”În același timp, vreau să știu dacă și dumneavoastră vreți acest lucru. Vreți să continuăm? Aveți curaj? Aveți curaj să rezistați la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveți ezitări? Vreți să mergem împreună? Vă pun o ultimă întrebare. Unii mi-au zis să nu o pun, alții mi-au zis să o pun. Până la urmă, suntem între noi. Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?", a întrebat Dragnea, în timp ce social-democrații din public i-au răspuns „da", aplaudându-l.

”Atunci așa va fi și să nu vă îndoiți niciodată!", a conchis el.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24