Conjuncția Jupiter-Neptun. Ce primește fiecare zodie, până în 2035. Cum vi se va schimba viața

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahmed Muntasir)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahmed Muntasir)

Să nu uităm că până în 2035 ne aflăm în continuare sub efectul conjuncției istorice Jupiter-Neptun. Iată la ce trebuie să aibă grijă fiecare dintre noi!

Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor a scos în evidență tot ce ține de psihologie, de sănătate mintală și de spiritualitate. În egală măsură, acest eveniment poate să producă și haos, dezinformare și manipulare dacă nu ești precaut, pregătit și calculat.

Există riscul dizolvării într-un anumit domeniu. Poți pierde controlul astfel încât să ți se dizolve ego-ul. Pentru moment, vei avea senzația că nu te mai regăsești. 

După care, trebuie menționat că această conjuncție amplifică o latură vindecătoare, ce te poate duce pe drumul acceptării traumelor, dar și al regăsirii de sine. Poate să îmbogățească și zona artistică. Desigur, deși ne oferă daruri, este nevoie să lucrăm cu noi înșine ca să putem accesa tot ce este mai bun pentru noi. Putem avea chiar revelații pe care să le deslușim în ani.

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să știi că următoarea conjuncție dintre Jupiter și Neptun se va petrece în semnul Berbecului, tocmai în 2035. Până atunci, ai timp suficient să te întrebi ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți și unde te vezi peste 12 ani? Poate că o să ai o revelație în această direcție.

Taur/Ascendent în Taur

Dorințele pot să devină realitate, chiar dacă nu așa cum ai crezut tu. Probabil că ai demarat niște proiecte, dar nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura într-un anumit mod. În acești ani, poți învăța să lucrezi mai mult cu intențiile, să meditezi asupra lor. Nu uita de vindecare!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în 2035, cel mai probabil te așteaptă schimbări în carieră. Sau o să adaugi un plus de sensibilitate muncii pe care o faci. Ai ocazia să schimbi ceva în lume și să te pui mai mult în folosul societății. Jupiter în Berbec te poate ajută să vezi care este următorul pas. De asemenea, vei vedea că oamenii îți oferă mai multă încredere.

Rac/Ascendent în Rac

O asemenea conjuncție dintre Jupiter și Neptun este ideală pentru tine atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Poate ai decis să pleci din țară sau o să ai de gând în următorii ani. Ai face bine să părăsești zona ta de confort și să evoluezi, prin intermediul mutării. Pot veni proiecte interesante pentru nativii Rac.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel