Conflict pentru un loc de parcare în Capitală soldat cu 3 răniți împușcați

pistol
pistol

Un conflict din cartierul 23 August din Capitală s-a soldat, sâmbătă seara, cu împușcături în urma căruia trei persoane au ajuns la  Spitalul Sfântul Pantelimon. Potrivit unor rude ale celor agresaţi, conflictul ar fi pornit de la un loc de parcare.

Martorii au declarat că agresorii, în număr de şase, au folosit pistoale cu bile, săbii şi spray-uri paralizante. Patru persoane au fost rănite, trei dintre acestea - un bărbat şi părinţii lui - fiind transportate la spital. Una dintre victime a fost împuşcată în cap. Martorii au mai spus că unul dintre agresori a fost prins şi dus la Poliţie, iar restul au reuşit să fugă cu un autoturism.

 Patru dintre agresorii implicaţi în conflictul petrecut sâmbătă seară au fost prinşi, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie. Poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei 20.00 cu privire la un conflict produs într-o curte din Sectorul 3. Din primele cercetări a rezultat că agresorii, în număr de cinci, au mers la casa unei familii pentru a convinge o femeie să retragă o plângere depusă în urmă cu o săptămână la Secţia 23 de Poliţie.

"Plângerea fusese depusă, pentru loviri şi alte violenţe, împotriva mamei unuia dintre agresori, iar acesta şi alte patru persoane voiau ca reclamaţia să fie retrasă", au mai spus sursele citate. Cei cinci au intrat în curtea familiei, unde, în urma neînţelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray paralizant.

 Familia reclamantei ar fi ripostat, după care un alt agresor a scos un pistol cu bile şi a tras, rănind patru persoane din celalaltă tabără. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Pantelimon, unde sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol, au mai spus sursele citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel