Condamnată, după ce a slăbit 120 de kilograme într-un an

A reușit performanța să slăbească 120 de kilograme într-un singur an, însă a fost condamnată pentru că nu a anunțat autoritățile de schimbarea radicală.

Potrivit Daily Mail, Tracey Shellard, o britanică în vârstă de 49 de ani, a fost condamntă pentru că nu a anunțat autoritățile de schimbarea spectaculoasă, după ce a slăbit 120 de kilograme în doar un an, scri gandul.info.

În urmă cu cinci ani, Tracey cântărea 171 de kilograme și pentru că era prea grasă, a avut nevoie de un scuter special creat pentru persoanele supraponderale, pentru deplasare. Neavând fondurile necesare pentru achiziționarea scuterului, femeia a solicitat ajutorul statului.

Tracey Shellard a solicitat o indemnizaţie de la stat, pretinzând că e „atât de grasă încât nu-şi poate face o cană de ceai”, şi a încasat aproape 120.000 de euro.

Ulterior, însă, britanica a ajuns în doar un an la 51 kilograme, dar nu a informat și autoritățile că, acum, poate să-și plimbe câinele kilometri întregi sau că-și poate căra un televizor în brațe, după cum a fost surprinsă.

Pentru că a ascuns adevărul, Tracey a fost numită “o cerşetoare mincinoasă” şi a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare şi 80 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel