Concurs "Fii VIP la un meci de europene!" #CSMBucuresti - Regulament

Crişan Andreescu / 07 dec 2017 / 19:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Secția de volei a Clubului Sportiv Municipal București  a demarat  concursul "Fii VIP la un meci de europene!", pentru meciul anului, așa cum este considerată partidaa dintre CSM Bucureşti și Uralochka Ekaterinburg. 

1. Organizator:

Concursurile organizate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CSMBOffici... sunt concepute şi administrate de către CSM București.

Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

2. Locul de desfăşurare:

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina de Facebook CSM București Oficial. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com completat cu o adresă de e-mail validă şi nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate.

3. Perioada de desfăşurare a concursului: 07.12 – 10.12.2017

Mecanism de participare concurs Fii VIP la un meci de europene: Cei care doresc să participe la concursul organizat de CSM București, trebuie să adauge un comentariu la postarea care anunță concursul de pe Facebook-ul CSM București Oficial (CSMBOfficial). CSM Bucuresti Volei sau pagina de eveniment, prin care vor transmite un mesaj de susținere pentru echipa de volei feminin CSM București, în meciul pe care jucătoarele noastre îl vor avea marți, 12 decembrie 2017, ora 17:30, la sala Rapid, împotriva rusoaicelor de la Uralochka. Participanții pot realiza această postare sub formă de text, poză sau video, până duminică, 10.12.2017, ora 23:59.

Mecanismul de câştig este:
Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, care va genera numerele de concurs câștigătoare. Fiecare mesaj înscris în concurs va avea un număr, astfel că, prin random.org se vor putea desemna câștigătorii concursului.
Numele câștigătorilor vor fi anunțate pe 11 decembrie 2017 pe pagina de Facebook a organizatorului, CSM Bucuresti Oficial.

4. Înscrierea în concurs:

Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:
Să deţină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume real;
Să fie fani ai paginii de Facebook CSM Bucuresti Volei (CSMBVolei);
Să acceseze pagina concursului şi să urmeze instrucţiunile descrise pentru a participa;
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violenţa, limbaj neadecvat sau apartenenţe politice etc. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a utilizatorilor care nu respectă cerinţele concursului. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a elimina de pe pagină intervenţiile şi utilizatorii care generează conversaţii neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament, sau având în mod repetat solicitări în afara prevederilor prezentului regulament.

Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte.
În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia sau rudele de gradul I ale acestora.

6. Premii:

Se vor acorda 10 invitații duble la meciul CSM București vs. Uralochka NTMK Ekaterinburg, din 12.12.2017, ora 17:30, care va avea loc la Sala Rapid, din București. Câștigătorii invitațiilor vor primi și beneficiul de a se întâlni cu echipa, să facă o sesiune de fotografii alături de jucătoare și să obțină autografe de la ele.
Valoarea unui bilet la meci este de 15 lei.
Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul campaniei este de 300 lei.

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situaţie, cedarea premiului câştigat către unul sau mai mulţi terţi.

Dacă persoanele declarate câştigătoare nu confirmă primirea informaţiilor despre câştig şi nu trimit datele de verificare a identităţii lor, conform indicaţiilor organizatorului în momentul afişării câştigătorilor în termen de maximum 24 de ore de la data afişării rezultatului concursului, premiile câştigate de persoanele în cauză vor fi anulate.

7. Protecţia datelor personale:

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:
Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, număr de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, că datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală.

Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

8. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.

Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.

Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.

9. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook CSM București Oficial (CSMBOfficial): https://www.facebook.com/CSMBOffici...
Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.
Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.
În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.

10. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi pe pagina de Facebook CSM București Volei (CSMBVolei): https://www.facebook.com/CSMBVolei/Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24