Complexul Verdi Park din Bucureşti va fi scos la licitaţie

complex imobiliar verdi
complex imobiliar verdi

Complexul imobiliar de lux Verdi Park din Bucureşti este în faliment şi va fi scos la licitaţie de către lichidatorul judiciar.

Autor: Roxana Sabău

Licitaţia este programata pe data de 10 septembrie iar preţul de pornire este de patru milioane de euro. Această sumă va acoperi parţial datoria de aproape cinci milioane euro pe care dezvoltatorul imobilului o are de achitat către Alpha Bank.

Complexul imobiliar este situat între Parcul Verdi şi Lacul Floreasca şi cuprinde cinci niveluri şi 11 apartamente. Toate apartamentele au suprafeţe mai mari de 92 metri pătraţi şi se vindeau la preţul de 285.000 de euro şi 1,6 milioane de euro, în 2010.

Firma care a dezvoltat complexul imobiliar de lux a intrat în faliment la sfârşitul anului trecut, pe fondul incapacităţii de a plăti dobânzile la creditele contractate. Astfel, la începutul anului 2010, instanţa a admis cererea de intrare în insolvenţă.

În 2009 complexul de apartamente a fost evaluat la 20 de milioane de euro. Dar, datorită faptului că finalizarea lucrărilor a avut întârzieri de pâna la trei ani, apartamentele nu s-au vândut iar firma a intrat în faliment.

Pe lângă, complexul Verdi Park, Alpha Bank mai are de recuperat sume importante de la dezvoltatorii proiectelor rezidenţiale: Asmita Gardens, Blue Tower şi Ibiza Sol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel