Urmărește emisiunea live


Coldea şi Dîncu la un restaurant din Bucureşti. Întâmplare sau discuţie despre rotativă? Chirieac: Nu e din filmul ăla. Dar o întâlnire cu gen. Coldea nu e o ruşine

sursa: Agerpres
sursa: Agerpres

Vasile Dîncu şi deputatul PSD Radu Popa au fost fotografiaţi la ieşirea dintr-un restaurant din Capitală în care s-a aflat şi Florian Coldea, fostul adjunct al SRI. 

Andreea Creţulescu, jurnalist România TV, l-a întrebat pe Bogdan Chirieac dacă cei trei, dar şi senatorul Claudiu Târziu, de la AUR, fotografiat în zonă, s-au întâlnit întâmplător sau dacă a existat un substrat politic acolo, mai multe surse anunţând că preşedintele Klaus Iohannis l-ar dori în funcţia de premier pe Vasile Dîncu. 

"Nu cred că s-ar afla domnul Dîncu pe lista de premieri a lui Iohannis. Studiind ce e acolo şi văzându-l pe domnul general Coldea în trening, cu doamna alături, mă îndoiesc că s-a dus acolo să facă jocuri politice. Nu se fac jocuri politice doar la costum, dar este evident că nu e din filmul acela. Restaurantul cu pricina, foarte puţin cunoscut, nu e unul de lux. Nu e nici bodegă. Înţeleg că e un restaurant bun, o să mergem şi noi acolo, dacă se face astfel de reclamă, ne mai vedem şi cu lume. 

Eu cred că Radu Popa şi cu Vasile Dîncu s-au dus să ia masa, pentru că li s-a recomandat. Pe acolo înţeleg că a venit şi domnul Coldea care şi-a luat mâncare la pachet. Probabil că au schimbat şi nişte vorbe. Relaţia de prietenie dintre Florian Coldea şi Vasile Dîncu e de notorietate. Şi eu dacă mă întâlneam cu dl Vasile Dîncu, stăteam cinci minute cu dumnealui la masă", a declarat Bogdan Chirieac. 

L-ar nominaliza Iohannis pe Dîncu premier, după întâlnirea cu Coldea? Chirieac: Nu e o ruşine, nici pentru Washington, nici pentru Bruxelles

"Sunt multe informaţii pe surse. Una dintre ele ar fi că domnul Dîncu ar fi pe lista de premieri a domnului Iohannis. Nu ştim dacă e aşa. Dar să presupunem prin absurd că aşa este. Preşedintele în funcţie şi-ar mai permite să nominalizeze un politician ca domnul Dîncu, după ce a stat cu domnul Coldea la masă 2 ore şi jumătate?", a întrebat Andreea Creţulescu. 

"Nu cred că ar avea niciun fel de probleme, dacă dvs prezumaţi că în locul Marcel Ciolacu ar putea fi nominalizat dl Dîncu. Se pot face tot felul de speculaţii. A spune că s-au întâlnit cu soţiile la restaurant să discute rotativa e un pic... Presupun că dacă trebuiau să se vadă la loc scăzut, se vedeau la loc scăzut, în miez de noapte. 

Dl Marcel Ciolacu a îndrăznit să facă acea declaraţie de independenţă vineri dimineaţă. Pentru că asta a fost. Săptămâna trecută dl Iohannis le-a dat termen să facă guvernul până pe 30 mai, dl Ciolacu nu a zis nici da, nici ba, şi vineri l-am văzut pe domnul Ciucă că nu îşi mai dă demisia. Adică ce a spus dl Ciolacu acum o săptămână. E o ruptură netă, clară, între Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis. Dar a spune că îl nominalizează pe Dîncu... În ianuarie era o discuţie că îl nominalizează pe dl Grindeanu. Dar partidul se duce pe direcţia asta?

Colaboratorul cel mai apropiat al domnului general Coldea, doamna procuror european Laura Codruţa Kovesi, este înalt văzută şi de Bruxelles şi de Washington, pentru ce a făcut. Generalul Coldea nu e infractor. Aţi văzut că dna Kovesi a venit, s-a dus la Cluj în ie, a primit flori, plânge lumea când o vede pe stradă. Deci o întâlnire cu generalul Coldea nu e o ruşine, nici pentru Washington, nici pentru Bruxelles. 

Prietenia dintre generalul Coldea şi prof. Dîncu este de notorietate. Ştim cu toţii din sufrageria lui Oprea. Dar şi relaţia care a fost cu Traian Băsescu, multe lucruri care au apărut în zona asta. Deci nu văd care ar fi problema!", a concluzionat Bogdan Chirieac. 

Vasile Dîncu, precizări pe Facebook despre "întâlnirea de la restaurant" 

"Ieri, zi de weekend, mi-am dat seama că vine campania electorală. Era o zi care nu anunța nimic, dar a fost o zi plină. De dimineață, am fost la Bookfest, dar nu m-a fotografiat nimeni. Nici nu a venit cineva să mă ajute la rucsacul și plasele cu cărți. 

Rămas în Bucuresti, Radu și Antoaneta, finii mei s-au gândit să mă scoată la masă. Locul unde am fost nu era prea arătos, dar avea mâncare bună. Am întâlnit acolo mai mulți oameni pe care-i cunoșteam. I-am salutat, am schimbat impresii. Era un deputat liberal, dar și Florian Coldea, niște apropiați ai șefului PSD, iar, la ieșire, ne-am salutat cu senatorul Claudiu Târziu care mergea să ridice o comandă. Au fost chemate niște persoane să ne facă fotografii. Nu prea am înțeles de ce, dar am primit explicații, seara, din partea specialiștilor și a experților de prime time ai televiziunilor. 

Spre seară, a apărut o furtună mediatică cu subiectul prezenței mele la restaurantul respectiv. Analiștii au dezvoltat minunate polisilogisme și fascinante oximoroane despre comploturi, conclavuri sau lovituri de stat. Am fost mândru să fiu contemporan cu mine! Chiar că ar trebuie să ies mai des cu Radu și soția lui dacă așa de important sunt încât să se concentreze presa pentru o hermeneutică și semio-sociologie la gesturile mele când rămân singur în București și mi-e foame.

O să mă consult cu echipa mea de comunicare dacă nu cumva ar fi bine să-mi public mereu programul zilei următoare pentru ca să am mediatizare completă", a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

Şi Radu Popa a comentat cazul. 

"Dacă știam câtă atenție primește un prânz cu soția si cu nașul meu, cred că o invitam mai des pe Antoaneta in oraș:)

Acum, într’un registru serios, povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l’am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns. 

Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s’a întors la masa noastră comentariile “de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne’am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v’am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne’am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne’am continuat drumul.

Asta e povestea neromanțată. Restul e cancan:):)

Ps. Mâncarea de la restaurant a fost excelentă, mai mergem. Și vă povestesc:):)", a scris deputatul PSD Radu Popa pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel