Cod GALBEN de ploi, vijelii şi grindină. Vezi zonele vizate

ploi
ploi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare cod galben de vijelii valabilă pentru toate judeţele ţării începând de marţi dimineaţa de la ora 10 şi cu valabilitate până miercuri la ora 18. Sunt aşteptate ploi torenţiale, cu acumulări de apă şi de peste 25 de litri pentru metru pătrat, iar local peste 50-60 de litri. De asemenea, vântul va lua aspect de vijelie şi nu va lipsi nici grindina.

Ploile cu vânt şi descărcări electrice atacă aşadar toate regiunile ţării dinspre vest spre est, astfel că până seara deja toate zonele vor fi acoperite de o pătură groasă de nori din care vor cădea ploi torenţiale şi, izolat, grindină. Odată cu ploile vine însă şi o răcire a vremii. Astfel, maximele nu mai trec de 19-20 de grade în Dealurile de Vest, în timp ce doar spre Bărăgan şi Podişului Moldovei vom mai avea parte de valori de 30-31 de grade.

Norii şi ploile ajung, după cum era de aşteptat şi în Capitală. Vorbim de averse însemnate şi de vânt, ca şi de descărcări electrice. Maxima nu mai urcă la fel de mult ca ieri, aşa că se va opri 28 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel