CNADNR: În ce condiții riscă șoferii blocați în zăpadă să fie amendați

Șoferi înzăpeziți
Șoferi înzăpeziți

Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a avertizat șoferii care au rămas blocați din cauza vremii și cărora le expiră rovinieta să facă prin orice mijloace dovada că au rămas blocaţi, pentru a evita să fie amendaţi. Vicepremierul Liviu Dragnea a intervenit și i-a atras atenția că nu poate cere aşa ceva şoferilor înzăpeziți.

Directorul CNADNR și-a prezentat solicitarea duminică, la finalul comandamentului de iarnă de la Guvern, care s-a desfășurat sub conducerea vicepremierului Liviu Dragnea.

"Pentru transportatori care sunt blocaţi în trafic, în parcări sau pe marginea drumului, şi cărora le expiră rovinieta, îi rugăm să obţină prin orice metode o dovadă că au fost prinşi acolo, locul în care au fost, în cazul în care le vine amenda după aceea să...", a spus Narcis Neaga, citat de Mediafax, care a fost însă imediat întrerupt de Liviu Dragnea.

"Nu puteţi să propuneţi aşa ceva, domnul director, să meargă oamenii să îşi facă dovadă", i-a răspuns vicepremierul, care a cerut prefecţilor ca în astfel de situaţii să întocmească toate formalităţile şi să le transmită CNDANR.

Cum și-a explicat Neaga solicitarea

Întrebat ulterior de jurnalişti cum poate să facă o astfel de propunere, Narcis Neaga a precizat că nu cere şoferilor să meargă undeva să cumpere rovinieta, având în vedere că aceasta poate fi achiziţionată prin telefon, iar singura lui preocupare este ca ei să nu fie amendaţi.

"M-am gândit la o variantă ca ei să nu fie supuşi ulterior unei penalităţi pe care nu o merită. A fost o propunere, având în vedere că se poate cumpăra rovinieta şi cu telefonul mobil", a replicat directorul CNADNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel