Urmărește emisiunea live


CNADNR a reziliat contractul pentru autostrada Nădlac-Arad, tronsonul doi

CNADNR a reziliat contractul de proiectare şi execuţie a unei porțiuni din autostrada Nădlac-Arad, după falimentul constructorului austriac Alpine Bau. Este vorba de lotul doi, în lungime de 16,6 km.

Până în prezent, Alpine Bau a încasat pentru acest proiect suma de 305,9 milioane lei, fără TVA, iar stadiul de execuţie a lucrării este de 84,75%, potrivit CNADNR.

Construcţia autostrăzii Nădlac-Arad a fost împărţită în două loturi, pe o distanţă totală de aproape 39 kilometri, scrie Mediafax. Primul a fost adjudecat de asocierea româno-portugheză Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct, pentru 115,8 milioane euro, iar lotul al doilea a revenit Alpine Bau, valoarea contractului fiind de 124,45 milioane euro. Lucrările de construcţie pentru cele două tronsoane au fost deschise în octombrie 2011, termenul de execuţie fiind de un an şi jumătate. CNADNR reziliase deja, la sfârşitul lunii noiembrie, şi contractul pentru construirea primului tronson al autostrăzii, motivul principal fiind întârzierea lucrărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel