City Mall, scos din nou la vânzare, la un preţ cu aproape 4 milioane de euro mai mic . Vezi cât costă mall-ul aflat în faliment

city-mall
city-mall

City Mall va fi scos la vânzare, la licitaţia reprogramată pe 20 aprilie, la un preţ de pornire de 29,5 milioane de euro, faţă de 33 milioane de euro cât voiau să obţină lichidatorii centrului comercial la prima licitaţie, din 31 martie, de care însă nu a fost interesat niciun investitor.

Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă până la 18 aprilie, potrivit unui anunţ al Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR), informează Mediafax.

Prima licitaţie, stabilită pentru 31 martie, nu a avut loc deoarece niciun investitor nu a cumpărat caietul de sarcini.

Potrivit CITR, în funcţie de cererea şi oferta din prima licitaţie vor fi organizate alte licitaţii până în iunie.

CITR anunţa în februarie, când a publicat data primei licitaţii, că mai multe fonduri de investiţii, investitori din real estate şi dezvoltatori de mall-uri şi-au exprimat interesul de a participa la licitaţie. Oferta de vânzare a fost promovată prin intermediul CB Richard Ellis Group şi Colliers International.

Centrul comercial a intrat în faliment în luna noiembrie a anului trecut, principala cauză fiind imposibilitatea firmei care îl deţine, Victoria Holding (parte a fondului australian de investiţii APN European Retail Trust), de a rambursa creditele contractate pentru achiziţia City Mall, în 2006. La vremea respectivă, fondul a plătit pentru cumpărarea mall-ului peste 100 milioane de euro. Fondul australian este al treilea proprietar al City Mall, amplasat în zona Eroii Revoluţiei.

Citește și: Mall de vânzare. City Mall va fi scos la licitaţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel