Ciorbă de fasole cu afumătură, reţeta pe care trebuie să o încerci

Loredana Brumă / 31 oct 2019 / 21:33 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă simplă de ciorba de fasole cu afumătură. Toate gospodinele trebuie să o încerce. 

Ingrediente

 

500 de grame de fasole

Doi ardei graşi

2 morcovi

Bulion

O ceapă

Sare

Cimbru

Costiţă afumată

Leuştean

Citeşte şi Fasole făcăluită, reţeta simplă cu care nu vei da greş

 

Mod de preparare

 

Se spală fasolea, după care se opăreşte. Nu uitaţi să puneţi puţină sare în apă. După ce a dat în clocot, se aruncă apa, după care se pune iar la fiert. Adăugăm legumele tocate, sare, cimbru şi lăsăm să fiarbă. 

Separat, rumeniţi puţin costiţa tăiată fâşii subţiri. 

După ce a fiert fasolea, puneţi o lingură de bulion, adăugaţi costiţa şi mai lăsaţi să fiarbă câteva minute. La final, adăugaţi leuşteanul tocat mărunt. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28