Cioacă va petrece Crăciunul în arest. Vezi mărturia polițistului

cioacă dc
cioacă dc

Cioacă își va petrece sărbătorile în spatele gratiilor. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, luni, cererea poliţistului Cristian Cioacă de eliberare din arest. Ei au considerat-o nefondată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. 

În sala de judecată, Cristian Cioacă a cerut tribunalului să fie pus în libertate, pe motiv că nu i se pare normal să fie "condamnat şi arestat" pentru ceva ce nu a făcut, potrivit Cotidianul. "Nu este normal ceea ce se întâmplă. Sunt condamnat şi arestat pentru ceva ce nu am făcut. Sunt condamnat în mass-media. Eu mereu am refuzat să apar la televizor", a spus Cristian Cioacă, care a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie, pentru 29 de zile, după ce procurorii au găsit noi probe care îl incriminează. El este acuzat pentru omor deosebit de grav.

Luni, avocata lui Cristian Cioaca a susținut în fața instanței că a făcut sesizări la SRI și CSM pentru depunerea unor documente la dosar, respectiv pentru verificarea relației dintre procurorul de caz și soțul președintei completului de judecată care a decis arestarea preventivă a clientului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel