Cine face imaginea celui mai mare mall din România

afi_palace
afi_palace

GolinHarris se va ocupa de strategia de comunicare pentru AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești. Considerată una dintre cele mai mari agenții de relații publice de pe piața românească, GolinHarris, a câștigat contul AFI Europe Romania, dezvoltatorul și administratorul celor două centre comerciale, și urmează să furnizeze servicii de relații publice full service, inclusiv strategia de relații cu presa, gestionarea crizei sau social media.

AFI Europe Romania este dezvoltatorul și administratorul mall-urilor AFI Palace, inclusiv AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din România, și AFI Palace Ploiești.

Comunicarea AFI Palace Malls va fi gestionată de echipa condusă de Alina Popa, parte a diviziei de consumer a GolinHarris, scrie wall-street.ro.

“Încă de la prima întâlnire, am remarcat atenția deosebită pe care echipa AFI o acordă rezultatelor livrate de agenția de PR și corelarea activităților de comunicare cu obiectivele de vânzări”, a declarat Alina Popa, manager senior în cadrul diviziei de consumer al GolinHarris, companie cu afaceri de 1,57 milioane de euro in 2011.

Pentru a atinge eficient publicurile diferite ale celor două business-uri, unite sub umbrela AFI, pentru cele două conturi au fost alocate două echipe.

Compania GolinHarris București face parte din grupul Lowe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din România, cu afaceri de 52,3 milioane de euro în urmă cu doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel