Cine a stat la baza ideii unui Minister al Turismului. Mesaj ferm

Claudia Țapardel anticipează o resetare a întregii scene politice, odată cu instaurarea noului Guvern. 

”După o campanie în care PSD și ALDE au fost singurele partide care au mizat pe un program de guvernare consistent și au transmis un mesaj pozitiv pentru toți românii, acestea au deja echipa care va putea pune în aplicare ceea ce s-a promis înainte de alegeri. Pentru mine, un prim lucru deosebit în ceea ce privește noul executiv este că acesta reprezintă România în ansamblul ei, ceea ce ar trebui să ne facă mândri. Miniștrii desemnați sunt oameni de renume și cu experiență, dar și tineri bine-pregătiți care vor avea ocazia să se afirme, bărbați și femei deopotrivă. Totodată, cele 26 de ministere reflectă atât obiectivele strategice tradiționale ale țării noastre, cât și o orientare către viitor, mai ales prin accentul pus pe inovare și antreprenoriat, două teme care avansează rapid pe agenda publică europeană” a afirmat europarlamentara PSD.

[citeste si]

Din poziția de copreședintă a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Parlamentului European, eurodeputata Țapardel este unul dintre cei care au stat la baza ideii de a crea Ministerul Turismului, fiind totodată și unul dintre cei mai activi susținători ale turismului românesc în plan european.

(w670)

”La nivel european această industrie ocupă deja un loc important pe agenda publică, mai ales prin contribuția semnificativă la economiile statelor membre, și era absolut normal ca acest lucru să se întâmple și în România. După o perioadă în care nu s-a întâmplat mai nimic, iar obiectevele noastre de patrimoniu natural și cultural, precum și industriile aferente au avut de suferit, avem acum ocazia să dezvoltăm cu adevărat turismul românesc, iar noul minister ne va permite să elaborăm prima strategie națională pentru acest sector. În calitate de co-președinte al Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului, am susținut permanent turismul românesc, inclusiv prin a propune înființarea unui minister de resort, și voi fi în continuare un partener pentru cei care cred în această industrie și au nevoie de sprijin la nivel european.” a conchis Claudia Țapardel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel