Cine a pus mâna pe locul lui Țurcanu, la ANSVSA

Mihai Țurcanu a lăsat liber locul de președinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA), după scandalul laptelui infestat cu aflatoxină. Acum locul său va fi ocupat de către un fost lider al PSD Tulcea, Vladimir Mănăstireanu, care a fost promovat de premierul Victor Ponta din vicepreședinte în președinte al instituției. 

Mănăstireanu a fost subprefect de Tulcea în perioada 2001 - 2004 şi deputat de Tulcea, în perioada 2004 - 2008. A fost și secretar de stat în aparatul propriu al premierului, dar şi secretar general adjunct al Guvernului, scrie pesurse.ro.

[caption id="attachment_328513" align="aligncenter" width="651"] Vladimir Mănăstireanu[/caption]

Reprezentanţi ai agricultorilor şi industriei alimentare l-au criticat pe şeful ANSVSA, Mihai Ţurcanu, pentru "lipsă de profesionalism" în cazul laptelul infestat cu aflatoxină. El a demisionat și  a devenit consilierul premierului la Palatul Victoria pe domeniul pe care acesta este specializat. Atibuțiile i-au fost preluate temporar de către Vladimir Mănăstireanu, care a fost numit oficial în funcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel