Cinci ZODII trebuie să învețe o LECȚIE în februarie 2022. Vor urma provocări și BLOCAJE pentru voi

Lecție pentru cinci zodii în februarie 2022/ foto pexels
Lecție pentru cinci zodii în februarie 2022/ foto pexels

Cinci zodii trebuie să fie atenți în luna februarie și să se retragă. 

”Dacă ai această zodie/ascendent, astrele îți recomandă să faci un pas în spate în februarie. Dar atenție că un pas în spate nu înseamnă neapărat un dezastru, ci mai degrabă o repoziționare. Din când în când este nevoie să fim spectatori pentru a avea o perspectivă completă a ceea ce se întâmplă în viața noastră. După cum v-am tot anunțat, a doua lună a anului este marcată de stellium-ul din Capricorn. Cel puțin în primele două săptămâni, avem Mercur/Venus/Marte și Pluto în semnul organizării, scepticismului și construcției autentice. Această aglomerare de planete cere multă atenție, focusare și stat pe loc.

După cum am mai declarat, luna februarie este una statică. Tranzitele și aspectele importante sunt menite să ne așeze, să ne provoace fundația sau să ne ajute să construim. Bineînțeles cu foarte multă răbdare. Iar asta poate crea frustrare și agitație.

Obiectivul principal este acela de a găsi piesele lipsă ale puzzle-ului sau descoperirea domeniilor deficitare. Doar acceptarea ne poate ajuta să schimbăm ceva. 

Sunt câteva zodii care se vor resimți destul de serios. Și vreau să insist să te rog să te gândești la următorul aspect: orice mare provocare/blocaj se poate transforma într-o oportunitate pe termen lung. Atitudinea este cea care contează!” arată astrologul Daniela Simulescu, pe Astrosens.ro. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Este posibil ca relațiile cu superiorii sau autoritățile să fie mai tensionate. Și bineînțeles, vei avea tendința de a intra în ofensivă. Pentru că nu îți place să ți se spună ce să faci. Dar ai face bine să asculți de recomandările astrelor și să accepți că nu le știi pe toate. Ține cont de faptul că nu pierzi nimic, ci pur și simplu ți se oferă timp să te îmbunătățești, să îți organizezi sarcinile și să îți crești stima de sine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În primă fază, nu îți va prii deloc ce îți voi spune. Marte în tranzit prin casa a 12-a zice “taci și faci“. Gradul tău de libertate poate fi afectat dacă nu știi să îți negociezi limitele personale în absolut orice domeniu. Dar poți începe cu locul de muncă. Îți pot fi respinse unele inițiative sau vei primi reproșuri legate de rutina ta. Poate chiar este cazul să renunți la un obicei învechit care nu îți mai permitea să crești. Și poate chiar ai nevoie de timp și energie pentru a te ocupa de sănătate sau starea de bine.

Vezi lista completă aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel