Chipsuri de cartofi, reţeta pas cu pas

Ana Vasilescu / 24 noi 2019 / 17:12 Salveaza PDF Comentarii

Chipsurile de cartofi făcute în casă sunt mult mai sănătase decât cele din comerţ. Vă prezentăm reţeta pas cu pas. Se fac foarte uşor. 

Ingrediente 

 

Un kilogram de cartofi

Ulei de măsline 

Sare

Citeşte şi Aşa faci cele mai bune clătite. Reţeta pe care toată familia o va adora

 

Mod de preparare

 

Curăţăm cartofii, îi spălăm, după care îi uscăm bine. Următorul pas este să-i tăiem în felii subţiri. Punem uleiul de măslune într-o tigaie, îl lăsăm să se încingă, după care adăugăm feliile de cartofi.

Chipsurile se scot pe un platou pe care am pus un şerveţel. Acesta va absorbi uleiul. 

După ce s-au răcit, adăugăm sarea peste chipsuri şi le amestecăm bine. 

Citeşte şi Tartă de mere, reţeta cu care nu dai greş. Acesta este secretul

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24