China, tot mai atractivă pentru constructorii de automobile

Constructorii internaționali de mașini își prezintă produsele la Salonul Auto de la Beijing. Aceștia încearcă să câștige și piața chineză, cea mai mare în domeniul auto. Companiile au venit la salonul auto de la Beijing cu 120 de noi modele, limuzine, maşini de teren şi autovehicule hibrid.

Autor: Patricia Bîea

[caption id="attachment_178235" align="alignleft" width="307" caption="Foto: Reuters"][/caption] Constructorii urmăresc să convingă cumpărătorii să aleagă calitate și nu ţara unde au fost produse mașinil. Salonul de la Beijing este dominat de mărcile străine precum Citroen care şi-a prezentat în premieră ultimul concept, C9. Nici rivalii de la Renault nu s-au lăsat mai prejos. Noul vârf de gamă al companiei franceze, Talisman, reprezintă "luxul ocazional" şi se adresează tinerilor afacerişti.

General Motors, compania auto nr. 1 în lume, a adus la Beijing multe maşini noi, printre care două modele de Buick şi noul Chevrolet Malibu, informează Digi24.

China speră să-i prindă din urmă pe marii producători de autovehicule. "Nu putem spune acum că putem concura cu Mercedes Benz sau cu BMW. Dați-ne încă zece ani și vom fi la același nivel", spune Zhen Liu, reprezentantul Great Wall Motor, cel mai mare producător de autoturisme din China.

Salonul Auto de la Beijing este deschis până pe 2 mai, iar sute de mii de vizitatori sunt aşteptaţi să-l viziteze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel