Chefi la cuţite. Paramedicii ISU, juraţi în cea de-a treia confruntare

Cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 se anunţã una foarte durã. Se vor face reproşuri, se vor lansa critici usturãtoare, tensiunea va pune stãpânire pe mintea chefilor, care se vor încurca între proprii bucãtari. Iar cum lupta amuletelor devine din ce în ce mai aprigã, doar gândul la ele îi va face pe cei trei chefi sã îşi construiascã tot felul de strategii, care spre final se vor dovedi total nefolositoare.

Ultima confruntare, de sãptãmâna trecutã, a avut o desfãşurare ineditã; chef Bontea a secerat adversarii folosind amulete şi blocându-i însã în mod ironic, cei puşi la încercare s-au descurcat, ba chiar au şi câştigat proba, cum a fost cazul celor din echipa albastrã. Duelul i-a pus faţã în faţã pe concurenţii verzi şi pe cei violeţi, chef Scãrlãtescu fiind cel care la final a pierdut încã un bucãtar.

"V-aţi liniştit, v-aţi relaxat? Se pare cã uneori libertatea te crispeazã, îţi furã entuziasmul, îţi fuge pãmântul de sub picioare şi în loc sã îţi iasã reţeta de vis, îţi iese concurentul!", le-a mãrturisit Gina concurenţilor rãmaşi în luptã. "Azi degustã paramedici salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţã Bucureşti-Ilfov. Sunt oameni cãrora nu le mulţumim niciodatã destul!", le-a mai spus îndrãgita prezentatoare. "Oamenii ãştia chiar meritã toatã stima noastrã, aşa cã trebuie sã facem farfurii de nota 10!", a declarat şi chef Bontea, înaintea probei.

Cum se vor descurca concurenţii rãmaşi în luptã în fața unor noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea disearã, de la 20:00, într-o nouă ediție Chefi la cuțite, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel