Chefi la cuțite, o nouă regulă: Cuțitul de aur

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit cooking show, care va avea premiera în curând pe Antena 1, le dă ocazia chefilor să lucreze la strategiile de joc încă din primul moment.

Pe lângă puterea amuletelor, pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le pot câștiga în fiecare zi, în urma unei bătălii în preparate delicioase, aceștia dețin și trei cuțite de aur ce așteaptă să fie oferite celor mai talentați bucătari.

Astfel, fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie pentru candidați, ce ar putea ca printr-un singur preparat excepțional să primească un pașaport de trecere direct în echipa unuia dintre cei trei chefi. Această ocazie unică garantează o tunică colorată și un loc la bancul de lucru în bucătăria "Chefi la cuțite", însă, mai mult decât atât, îi scutește pe norocoși și de presiunea luptei eliminatorii din Bootcamp.

„Cuțit de aur”

Strategiile se vor contura încă din primele ediții de audiții pe nevăzute. După ce ziua va începe cu o luptă culinară în care fiecare dintre cei trei va încearca să câștige o amuletă folositoare pentru etapa de Battle-uri, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la masa jurizării, acolo unde vor analiza dur preparatele care vin pe bandă. Maeștrii bucătăriei caută rețete cu un gust fără cusur, dar și un plating inovativ, rețete care să se diferențieze și care să le confirme faptul că bucătarul din spatele ușilor este îndeajuns de pregătit pentru o luptă "la cuțite", dar și îndeajuns de talentat pentru un "cuțit de aur".

Cel de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite" are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel