Chefi la cuțite. Lupta pentru o nouă amuletă valoroasă aduce tensiune

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Arome îmbietoare, farfurii de 3 cuțite, preparate speciale și combinații neașteptate de gust, toate se vor regăsi printre ingredientele ediției ”Chefi la cuțite” din seara aceasta, difuzată de la 20:00, pe Antena 1.

Luni seară, chefii vor fi nevoiți jurizeze o farfurie pregătită de o concurentă ce deține un restaurant raw vegan în București. Mousse-ul de ciocolată pe bază de avocado îl inspiră pe Florin Dumitrescu "să facă pace cu veganii", după câteva sezoane în care a fost urmărit de acest tip de preparate în perioada audițiilor pe nevăzute.

Deși cei trei jurați cred că în spatele ușilor se află un sportiv de performanță, mare le va fi mirarea când vor întâlni o bloggeriță, adeptă a "flexitarianismului". Carmen le mărturisește că stilul de viață pe care ea îl adoptă implică un echilibru între bucatele sănătoase și micile plăceri culinare, iar ideea le surâde celor trei: "Cătălin are frunte de flexitarian!", se amuză aceștia copios.

Tertipuri

Distracția va continua la masa juraților, iar chef Sorin Bontea va apela la diverse tertipuri pentru a-i face pe colegii săi să râdă. Deși se va preface că și-a rupt un deget și nu mai poate juriza, sau că s-a rănit la mână din greșeală, trucurile sale nu vor avea succes în rândul chefilor Dumitrescu și Scărlătescu: "Dacă nu e de râs, de ce să râdem? Era mai amuzant când spuneai de șapte ori același banc. Tu știi că există Poliția glumelor? E posibil să apară!", adaugă aceștia neimpresionați.

Spectacolul jurizărilor pe nevăzute continuă în seara aceasta cu cea de-a șaptea ediție a sezonului 6, iar lupta pentru o nouă amuletă valoroasă va aduce multă tensiune la bancurile de lucru ale celor trei chefi. Cum se vor descurca aceștia la gătit, dar și ce rețete pe măsură își vor face apariția sub cloșurile lor, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel