Chefi la cuțite, 24 noiembrie. Concurentul ELIMINAT! Tensiuni între chefi

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat, luni seară, din competiția „Chefi la cuțite”. Lupta în bucătărie a continuat și marți. Un nou battle a dus la discuții, divergențe și tensiuni între chefi. 

Luni seară, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. 

Marți seară, a continuat lupta în bucătărie.  

UPDATE: De data aceasta, concurenții au avut de gătit la proba pe echipe farfurii folosind preponderent două culori.

Voturile acordate de campioni în sporturi extreme l-au desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu. Bucătarii din echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel și au pregătit rețete de paste.

Ulterior, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat și au analizat farfuriile pregătite de concurenți, acordând puncte.

La final, verdictul a fost cât se poate de clar. Cel care a primit amuleta specială a fost Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Însă, după o veste bună, a venit și una rea: concurentul care a părăsit competiția în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Vlăduț Manoliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel