Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. ”Cea mai grea combinație de gusturi de pe planetă”

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru „Chefi la cuțite” pentru o nouă luptă de amuletă. Fiecare ediție se lasă inevitabil cu câte un duel culinar aprig, iar seara aceasta nu va face excepție.

Miza pusă în joc de Gina Pistol vine cu o provocare destul de mare în ceea ce privește combinația de gusturi impusă, iar apariția lui chef Samuel, jurat cu o experiență de peste 18 ani în restaurantele cu stele Michelin, îi va face pe cei trei Chefi la cuțite să lupte cu toate armele: ”Este foarte pretențios, atent și taxează neregulile culinare. Iar combinația de gusturi cu care trebuie să gătim astăzi este cea mai grea de pe planetă. Dacă nu o echilibrezi cum trebuie, iese necomestibil!”, mărturisesc aceștia.

Despre ce amuletă este vorba, ce vor găti chefii în proba culinară și cine îşi va adjudeca cartolina, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Tot în această seară, Feli Donose vine să îi impresioneze pe jurați cu un preparat cu o însemnătate aparte - prima rețetă pe care a învățat să o gătească de la mama sa: ”Am emoții, mi s-a pus un nod în gât. Sunt nerăbdătoare să vad ce vor spune chefii! Eu știu să fac muzică, dar nu mă pricep la plating deloc.”, declară artista. Dacă ”zama de fasole cu tarhon murat din Ardeal” va reuşi sau nu sã îi facă pe cei trei să acorde un vot de încredere rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1- în cea mai nouă ediţie de jurizări pe nevăzute din sezonul 9 Chefi la cuţite.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel