Chefi la cuțite, 21 mai 2018. Jurații împart ultimele cuțite. Apariție surpriză

Chefi la cuțite, 21 mai 2018. Jurații împart ultimele cuțite. Apariție surpriză
Chefi la cuțite, 21 mai 2018. Jurații împart ultimele cuțite. Apariție surpriză

Chefi la cuțite continuă miercuri seară, de la ora 20:00, când ultimii bucătari înscriși în cursa sezonului de poveste se vor lupta pentru un pașaport de trecere către etapa următoare.

Chefi la cuțite, 21 mai 2018: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au jurizat cele mai diverse preparate până în acest moment, de la bucate tradiționale românești, la rețete inedite de deserturi sau mâncăruri exotice din meniul internațional. Tocmai de aceea, ultima jurizare pe nevăzute a sezonului 5 va fi pe măsura standardului ridicat impus de cei care și-au făcut deja apariția în fața chefilor.

Chefi la cuțite, 21 mai 2018: De la ora 20:00 pe Antena 1, trioul imbatabil de jurați va avea parte de farfurii excepționale, spectacol, dar și multe surprize, atât sub cloșurile misterioase, cât și în spatele ușilor de jurizare. Multe fețe cunoscute își vor face apariția pentru a-i surprinde, dar și pentru a-și testa limitele la bancul de lucru. În această seară, Valentin Butnaru și Olivia Păunescu vor transmite din platoul "Chefi la cuțite", însă nu din postura unor prezentatori de știri, așa cum i-au obișnuit pe telespectatorii jurnalului matinal al Antenei 1, ci din cea a unor bucătari amatori care vor să își încerce norocul în competiție. Cei doi formează o echipă la pupitrul de știri de mai bine de cinci ani, motiv pentru care au încredere că vor comunica la fel de bine și într-o sesiune tensionată de gătit. Vali și Olivia recunosc că bucătăria nu este punctul lor forte, căci amândoi au hobby-uri în afara sferei gastronomice: dacă Olivia este pasionată de design vestimentar, Vali este un împătimit al squash-ului. Cu toate acestea, lipsa de experiență nu îi va opri din a încerca să facă o figură bună în fața celor trei chefi.

Chefi la cuțite, 21 mai 2018: "Inițial mă gândeam să nu ne facem de râs cu preparatul pe care l-am ales...mai ales că noi nu gătim! Când am ajuns în platou am uitat tot: rețetă, ingredientele...și cred că cele mai mari bătăi de cap ne-a dat plating-ul! Am venit în această competiție foarte degajați, pregătiți să improvizăm. Dar acum ne dăm seama prin ce emoții trec concurenții înainte să ajungă în fața chefilor!", au mărturisit cei doi prezentatori.

Chefi la cuțite, 21 mai 2018: Tot luni seară, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească și prima probă de Bootcamp. Lupta culinară începe să fie mai solicitantă, iar soarta concurenților în concurs depinde de fiecare alegere pe care aceștia o fac la bancul de lucru. Bootcamp-ul, a doua etapă eliminatorie a show-ului, va testa tehnica, rapiditatea, dar și îndemânarea bucătarilor calificați.

Vezi și: Cătălin Scărlătescu, Festivalul Scoicilor 2018. Ce nu s-a văzut la TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel