Chef la cuţite. Un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a părăsit competiţia

Seara de marți și cel de-al patrulea battle pe echipe au adus schimbări în ceea ce privește dinamica echipelor din sezonul 7 Chefi la cuțite. După o confruntare în care chef Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige pentru prima dată alături de echipa mov, duelul invididual a destabilizat echipa lui chef Florin Dumitrescu. Așa se face că trupa bucătarilor în albastru a pierdut aseară un prim aliat, Andrei Tănasă.

Confruntarea de aseară a adus în platoul Chefi la cuțite trei cutii misterioase cu ingrediente exotice, o temă deloc simplă, dar și multă tensiune. Chefii și bucătarii au fost nevoiți să folosească tot ceea ce s-a aflat în cutie, chiar mai mult, să se asigure că toate se regăsesc pe o singură farfurie finală.

Chef Sorin Bontea a avut avantajul de a-l avea în echipa sa pe Chef Iosif Ștefănescu, în urma amuletei câștigate, iar acest lucru i-a adus un aliat cu greutate în echipa verde. Cu toate acestea, degustarea a fost în favoarea echipei mov, motiv pentru care trupa lui chef Cătălin Scărlătescu a câștigat detașat primul battle din sezonul 7 cu opt voturi acordate preparatului pregătit de aceștia: "Cheful nostru este genial!", a spus una dintre concurentele echipei mov fericită la finalul serii.

Duelul i-a provocat pe bucătarii din echipa albastră și cea verde să impresioneze cu o porție de paste. În aparență simplă, tema nu a adus punctaje foarte mari la finalul serii, iar Andrei Tănasă, bucătar în echipa lui chef Florin Dumitrescu, a obținut cel mai mic scor. Așa se face că trupa albastră a pierdut un prim aliat în lupta câte marele titlu: "E o greșeală mult prea mare!", a spus juratul la finalul serii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel