Chec cu ciocolată, reţetă inedită. Uite cum se face

Loredana Brumă / 22 noi 2019 / 13:36 Salveaza PDF Comentarii

Checul cu ciocolată este foarte uşor de preparat şi este delicios. Este un desert pe care orice gospodină îl poate face. 

Ingrediente

 

1 cană făină

O cană de zahăr

Un praf de sare

5 ouă

Un pliculeţ de praf de copt

Esenţă de vanilie

Cacao

2 cuburi de ciocolată de menaj

Ulei

Citeşte şi Prăjitură cu nucă. Reţetă simplă

 

Mod de preparare

 

Se bat cele cinci ouă cu zahărul şi esenţa de vanilie. Turnăm făina cu praful de copt şi continuăm să omogenizăm. Adăugăm cacao şi amestecăm din nou. 

Se pune aluatul în două forme de cozonac, apoi le introducem în cuptorul încins. Checul va sta la cuptor jumătate de oră, la o temperatură de 180 de grade.

Separat, topim ciocolata. Punem pe foc o crăticioară cu puţin ulei şi adăugăm cele două cuburi de ciocolată. În câteva minute, aceasta se va topi. 

După ce scoatem checul de la cuptor, turnăm peste el ciocolata topită. Atenţie, aceasta trebuie să fie caldă. 

Citeşte şi Înlocuieşte oul din reţetele tale. Trei alimente cu care poţi face asta

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23