Champions League, Europa League, JO 2018 și 2020, achiziționate de TVR

Televiziunea Română va difuza Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 şi de vară din 2020, precum şi mai multe meciuri ale echipelor româneşti în tururile preliminare Champions League şi Europa League. 

Microbiştii vor putea urmări la Televiziunea Română meciurile echipelor Viitorul, FCSB, Dinamo şi Astra pentru accederea în play-off Champions League, respectiv Europa League, arată sursa citată. 

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat, în şedinţa de luni, achiziţionarea, cu titlu exclusiv pe piaţa media din România, a partidelor Viktoria Plzen - FCSB şi Viitorul - APOEL Nicosia din turul 3 preliminar al Champions League, respectiv dubla manşă Dinamo - Athletico Bilbao şi returul Astrei Giurgiu cu ucrainenii de la Oleksandria din turul 3 preliminar al Europa League. 

Membrii CA au decis şi cumpărarea drepturilor tv pentru Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud (februarie 2018, Pyeongchang) şi pentru Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo. 

"Suntem mândri că am reuşit să negociem şi să putem oferi în continuare telespectatorilor Jocurile Olimpice, atât pe cele de iarnă, cât şi pe cele de vară. Difuzarea acestor competiţii reprezintă o tradiţie pentru TVR, pe care ne bucurăm să o păstrăm", afirmă Irina Radu, preşedinte-director general al SRTv, citată în comunicat. 

Ea a spus că achiziţionarea meciurilor pe care echipele de club româneşti le joacă în cupele europene este o revanşă "faţă de iubitorii fotbalului, care au suferit" când Televiziunea publică a pierdut drepturile de difuzare pentru mai multe competiţii din cauza problemelor financiare, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel