GSK Consumer Healthcare. Romana Jourdren, noul Director General Europa Centrală și de Est

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare a anunțat numirea Romanei Jourdren în funcția de Director General pentru Europa Centrală și de Est. Jourdren a deținut anterior poziția de Director General pentru Cehia și Slovacia. 

În noul său rol, Jourdren va fi responsabilă pentru gestionarea tuturor operațiunilor GSK Consumer Healthcare, corespunzătoare ariei geografice care se întinde pe 30 de piețe, cele mai importante fiind Rusia, Polonia, Ucraina, Cehia, Slovacia, România și Ungaria. 

Sylwia Piankowska, numită în luna ianuarie 2017 Director General pentru GSK Consumer Healthcare România şi Balcani raportează acum către Romana Jourdren şi implementează strategia de creştere a României în regiune.

Jourdren are o vastă experiență în marketing, vânzări și management general în sectorul FMCG. În cea mai recentă funcție a sa, aceea de Director General pentru Cehia și Slovacia în cadrul GSK Consumer Healthcare, Jourdren a condus compania către rezultate remarcabile în mai multe categorii, astfel GSK a devenit liderul sectorului de produse pentru sănătate orală în Slovacia. Romana Jourdren s-a alăturat GSK în anul 2013, anterior lucrând în companii precum Philips, EgonZehnder, Danone și Kimberly Clark. În cadrul poziției ocupate în cadrul Kimberly Clark, a supravegheat regiunea din sudul Europei Centrale și a fost responsabilă pentru activitățile economice din Cehia, Slovacia și Ungaria. 

În noua poziție, Romana Jourden va lucra în Varșovia, unde se află sediul companiei pentru regiunea Europa Centrală și de Est și se va alătura echipei de Leadership European din cadrul GSK Consumer Healthcare. 

Erhard Heck, Directorul Regional pentru Europa în cadrul GSK Consumer Healthcare, declară: „Sunt încântat că Romana va conduce divizia din Europa Centrală și de Est și va deveni membru al echipei europene de lideri. Romana are mult talent și și-a dovedit calitățile de lider. A demonstrat că este un manager extraordinar, capabil să obțină rezultate deosebite în cadrul funcției sale anterioare din Cehia și Slovacia, precum și pe tot parcursul carierei sale. Pentru că este originară din regiune, cunoaște foarte bine consumatorii, clienții și mediul de piață. Experiența sa vastă în domeniul comercial, pasiunea de a câștiga și capacitatea de a conduce eficient echipe și de a apropia oamenii o fac candidatul ideal pentru această funcție".   

Jourdren a declarat: „Sunt foarte onorată că am fost selectată pentru a conduce activitățile din Europa Centrală și de Est. GSK și-a pus amprenta foarte puternic aici. Avem mărci globale și locale îndrăgite de consumatori, care s-au detaşat ca lider în multe categorii şi în multe piețe. Încă vedem oportunități mari în piaţă. În principal, atribuțiile mele vor consta în accelerarea dezvoltării și în urmărirea atentă a îndeplinirii obiectivelor ambițioase pe care ni le-am setat. De asemenea, mă simt privilegiată că am ocazia să conduc o echipă de oameni minunați și talentați. Având această echipă, un portofoliu de mărci puternice și inovații de mare amploare, am încredere că ne vom îndeplini angajamentul de a fi una dintre cele mai inovatoare, cele mai performante și de încredere companii care furnizează produse pentru îngrijirea sănătății din toată Europa Centrală și de Est”, potrivit unui comunicat al companiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel